Acasă » 2017 » Februarie » 11 » Despre pietrele semipretioase...
10:50
Despre pietrele semipretioase...

Sunt frumoase, naturale, dar putina lume stie ca pe langa aspectul placut pietrele semipretioase sunt aducatoare de noroc, iar unele dintre ele au si puteri vindecatoare. Aceste pietre "lucreaza" adica emana energii pozitive care ajuta la ameliorarea unor boli, schimba starea de spirit, de dispozitie a unui individ, sau chiar ajuta la vindecare .

Larimarul denumita si  "Piatra delfinunui", este o roca semipretioasa care se gaseste doar in Republica Dominicana si care este folosita ca piatra norocoasa si vindecatoare. Ea pastreaza la distanta  spiritele rele si protejeaza familia de boli mortale si dezastre naturale.

Chihlimbarul un mineral  foarte interesant, este util pentru activarea circulatiei sangelui, pentru combaterea oboselii, calmarea febrei si infectiilor, pentru asm si caile respiratorii, impotriva stresului si depresiei. Acesta piatra ajuta in cazul iritatiilor pielii, ajuta vederea si actioneaza asupra glandelor endocrine.

Atenueaza durerile provocate de crestera dintisorilor, ii ajuta sa doarma pe cei mici si tocmai de aceea este considerat " Talismanul Copiilor". 

Cand un necunoscator se afla in fata unei sumedenii de pietre diferite si nu  stie ce piatra sa aleaga, acesta ar trebui sa aleaga acea piatra care il atrage deoarece se spune ca "piatra care ne atrage cel mai mult este piatra noastra". Piatra care de atrage cel mai mult este piatra noastra care ne completeaza, ne transmite energiile suplimentare de care avem nevoie si tocmai de aceea ne atrage cel mai mult. 

Vizualizări: 60 | Adăugat de: crisspaintings | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar